Seglet i loggan
Om Segling

Adriatiska havet, det renaste och bästa vattnet i hela Medelhavet. Här finns en idealisk skärgård med över 1100 öar med nästan orörda naturhamnar, små fiskebyar och samhällen med tusenårig kultur. Var du än seglar utefter den Kroatiska kusten, speciellt för dig som söker det lilla extra av segelkultur, god mat, härliga viner och skönhetsupplevelser, så är den skyddade skärgården perfekt..

Vi hjälper dig att förverkliga drömmen… har du en gång gjort det, så vill du göra det igen. Våra tio år på marknaden har givit oss erfarenhet om vad som fungerar bra och vad som fungerar mindre bra vilket borgar för att du ska få en fantastisk upplevelse genom Adriatic Yachting.

Ni flyger från Arlanda eller Landvetter direkt till Split på mindre än 3 timmar. Hamnarna, Marina Kastela, Split och Trogir, ligger cirka 15-25 minuter från Split flygplats vilket gör det bekvämt med transfern..

I hamnarna blir du väl bemött av ACI’s personal, de ser till att du får en bra plats för natten och hjälper till med förtöjningen. Det är hög standard i princip alla hamnar och toaletter och duschar är fräscha. Väljer du att gå till naturhamn så ligger du antingen på eget ankare eller på en boj som normalt ägs av någon restaurang som ligger längs strandlinjen. Normalt ligger man gratis på bojen om man äter på ägarens restaurang, ett upplägg som varmt rekommenderas.

Vi på Adriatic Yachting hjälper till med de praktiska detaljerna. Vi bokar båt, flyg och transfer, ger er råd samt ser till att du blir välkomnad när du anländer till hamnen. Vi har även möjlighet att hjälpa till med boende i anslutning till seglingen om ni önskar tillbringa några extra dagar på fastlandet.

Vi hörs!
Anneli och Peter

Powered by CuteNews
Båtar och hamnar

BÅTAR 

FIRST 35 samt FIRST 45 från Kastela Marina - Båtarna är i toppenskick och har alla likvärdig utrustning, fall du är intresserad av att hyra flera för kappsegling tex.

Bavaria, Salona, Oceanis, mfl. Båtar från 31 fot till 56 fot.

HAMNAR

Vi har båtar i Biograd, Kastela Marina (Split), Trogir, Sibenik, du väljer vartifrån du helst utgår.
Kontakta oss idag så lämnar vi ett förslag som skräddarsys för dina/era behov.

Vi ser fram mot en ny härlig seglingssäsong

Anneli och Peter

Hur jobbar vi

Vi jobbar bara med företag i Kroatien som i första hand äger alla sina båtar, finns några undantag där även privatbåtar hyrs ut, vilket borgar för att att båtarna tas om hand på bästa sätt. Vi har partnerskap med 5st företag idag som enligt vår mening fungerar mycket bra. Eftersom vi är ett litet företag så är vi mycket måna om att du som kund skall vara nöjd. Kvalitet före kvantiet är ett av våra motton.

Vi åker regelbundet ned till Kroatien för att också själva hålla oss uppdaterade på vad som händer i Adriatiska havet och besöker också våra partners för att bibehålla en hög kvalitetsnivå.

Välkommen till Adriatic Yachting med din förfrågan

/Peter och Anneli

Du kommer som kund och lämnar oss som vän!

Adriatic Yachting
Team Adriatic Yachting Björnstiernas väg 10, 176 76 Järfälla Skicka förfrågan: Epost. info@adriaticyachting.se, Tfn. 073-675 33 20