Seglet i loggan
Om oss

Vi är ett väletablerat företag med lång erfarenhet av att jobba med människor, båtar och kund- tillfredställelse.

Vi är naturligtvis också seglare sedan barnsben och tillbringar det mesta av fritiden i den egna båten, både i Mälaren men även runt våra kustvatten. Det har vi hållit på med i 25 år. Vi har också erfarenhet av att segla i det fantastiska Kroatien så klart!

Vår målsättning är att ge fler svenskar möjligheten att få uppleva tjusningen med att segla i den Kroatiska övärlden och Adriatiska havets underbara vatten. Adriatic Yachting har lång erfarenhet av vad som är bra och mindre bra. Vi ser till att ni får en härlig upplevelse i Kroatien.

Därför säger vi till alla ”Gör drömmen till verklighet”

Du kommer som kund och lämnar oss som vän!

Välkomna

Anneli & Peter

Powered by CuteNews
Båtar och hamnar

BÅTAR 

FIRST 35 samt FIRST 45 från Kastela Marina - Båtarna är i toppenskick och har alla likvärdig utrustning, fall du är intresserad av att hyra flera för kappsegling tex.

Bavaria, Salona, Oceanis, mfl. Båtar från 31 fot till 56 fot.

HAMNAR

Vi har båtar i Biograd, Kastela Marina (Split), Trogir, Sibenik, du väljer vartifrån du helst utgår.
Kontakta oss idag så lämnar vi ett förslag som skräddarsys för dina/era behov.

Vi ser fram mot en ny härlig seglingssäsong

Anneli och Peter

Hur jobbar vi

Vi jobbar bara med företag i Kroatien som i första hand äger alla sina båtar, finns några undantag där även privatbåtar hyrs ut, vilket borgar för att att båtarna tas om hand på bästa sätt. Vi har partnerskap med 5st företag idag som enligt vår mening fungerar mycket bra. Eftersom vi är ett litet företag så är vi mycket måna om att du som kund skall vara nöjd. Kvalitet före kvantiet är ett av våra motton.

Vi åker regelbundet ned till Kroatien för att också själva hålla oss uppdaterade på vad som händer i Adriatiska havet och besöker också våra partners för att bibehålla en hög kvalitetsnivå.

Välkommen till Adriatic Yachting med din förfrågan

/Peter och Anneli

Du kommer som kund och lämnar oss som vän!

Adriatic Yachting
Team Adriatic Yachting Björnstiernas väg 10, 176 76 Järfälla Skicka förfrågan: Epost. info@adriaticyachting.se, Tfn. 073-675 33 20