Seglet i loggan
Information

Bokning och betalning
Efter det att ni tillsammans med Adriatic Yachting kommit överens om och bokat en resa, så skickar vi en bekräftelse där tider, typ av båt, samt priser är specificerade. Anmälningsavgiften är olika beroende på båt, 40% av båthyran skall betalas inom 10 dagar efter erhållen bekräftelse. Resterande 60 % skall betalas 45 dagar innan segling. Vid eventuell avbokning av båten efter det att anmälningsavgiften är betald, så är inbetalt belopp förverkat. Dock kan avbeställningsförsäkran tecknas. Vid utebliven betalning kan Adriatic Yachting efter en påminnelse annullera bokningen.

Deposition
Båten är helförsäkrad, men en deposition betalas för att täcka självrisken om ni skulle råka ut för skador på båt, förlust av utrustning eller återlämning av båt på annan plats än överenskommet. Det vanliga är att man deponerar värdet genom att dra en betalkortslipp i samband med att båten övertas på marinan. Storleken på depositionen varierar med båtstorlek. Normalt accepteras American Express, Diners, Visa, Eurocard/Mastercard. Slippen makuleras när båten återlämnats och godkänts efter hyrperioden.

Avbeställningsförsäkring
Denna försäkring tecknas med Europeiska reseförsäkringar och förmedlas av Adriatic Yachting. Försäkringen kostar 6% av båthyran och omfattar samtliga besättningsmedlemmar. Försäkringen måste betalas i samband med att anmälningsavgiften betalas.

Detta ingår i båthyran
Båten är segelklar och fulltankad med både vatten och bränsle. Den är utrustad med alla tänkbara instrument och annan nödvändig utrustning enligt utrustningslistan. Båten är förstås också städad och ren samt fullt försäkrad. Vid ankomst går ni igenom båtens funktioner tillsammans med den lokala personalen så ni lär känna båten.

Nautisk kompetens
I Kroatien krävs att en person i besättningen har minst förarbevis, samt från och med år 2006 att någon också innehar VHF-certifikat. Om du saknar Nautisk kompetens så kan vi erbjuda skeppare mot avgift. Han eller hon kommer att ta väl hand om er och göra vistelsen till något minnesvärt.

Fiske
Det är tillåtet att utöva sportfiske från båten och det finns ett stort utbud av olika arter som man kan få på kroken.

Länkar

Marina Kastela (15-20 min från Flygplatsen, Split)
www.marina-kastela.hr        

Kroatiska Turistbyrån
http://croatia.hr/sv-SE/Aktiviteter-och-attraktioner/Nautica       

Powered by CuteNews
Båtar och hamnar

BÅTAR 

FIRST 35 samt FIRST 45 från Kastela Marina - Båtarna är i toppenskick och har alla likvärdig utrustning, fall du är intresserad av att hyra flera för kappsegling tex.

Bavaria, Salona, Oceanis, mfl. Båtar från 31 fot till 56 fot.

HAMNAR

Vi har båtar i Biograd, Kastela Marina (Split), Trogir, Sibenik, du väljer vartifrån du helst utgår.
Kontakta oss idag så lämnar vi ett förslag som skräddarsys för dina/era behov.

Vi ser fram mot en ny härlig seglingssäsong

Anneli och Peter

Hur jobbar vi

Vi jobbar bara med företag i Kroatien som i första hand äger alla sina båtar, finns några undantag där även privatbåtar hyrs ut, vilket borgar för att att båtarna tas om hand på bästa sätt. Vi har partnerskap med 5st företag idag som enligt vår mening fungerar mycket bra. Eftersom vi är ett litet företag så är vi mycket måna om att du som kund skall vara nöjd. Kvalitet före kvantiet är ett av våra motton.

Vi åker regelbundet ned till Kroatien för att också själva hålla oss uppdaterade på vad som händer i Adriatiska havet och besöker också våra partners för att bibehålla en hög kvalitetsnivå.

Välkommen till Adriatic Yachting med din förfrågan

/Peter och Anneli

Du kommer som kund och lämnar oss som vän!

Adriatic Yachting
Team Adriatic Yachting Björnstiernas väg 10, 176 76 Järfälla Skicka förfrågan: Epost. info@adriaticyachting.se, Tfn. 073-675 33 20