Låt drömmen bli verklighet

 

Segla i Kroatien

Adriatic Yachting är ett företag som erbjuder båtcharter i Kroatien. Vi har lång erfarenhet av både segling i Adriatiska havet, medelhavet såväl som i våra hemmavatten. Vårt mål är att ge fler svenskar möjlighet att segla i den Kroatiska övärlden.

Segla i Kroatien

Vi erbjuder dig att segla i det renaste och bästa vattnet i hela Medelhavet. Adriatiska havet har en fantastisk skärgård med över 1100 öar. Du kan lägga till i orörda naturhamnar, mysiga små fiskebyar eller samhällen med tusenårig kultur. Var du än seglar i utefter den Kroatiska kusten kommer du få det lilla extra av segel-, kultur såväl som skönhetsupplevelse.  

Vi hjälper dig att göra din drömresa i de Adriatiska havet och erbjuder mycket välskötta båtar av högsta standard. Vi efterstävar att ständigt förbättra oss för att du ska få ut det du förväntar dig av din segling i Kroatien. Vi bokar båt, flyg och transfer och ser till att du blir välkomnad när du anländer till hamnen.

Låt drömmen bli verklighet!

(Läs mer)
Powered by CuteNews
Välkommen till Adriatic Yachting Sweden

Vi erbjuder seglingar i Kroatien och vårt mål är att du som kund ska vara 100% nöjd med din vistelse, därför åker vi själva ned och testar våra partners och deras båtar, du kan läsa mer om detta på vår facebook sida. Vårt mål är att kunna erbjuda kunskap och glädje samt ge er flera en möjlighet att få uppleva den Kroatiska övärlden som är helt fantastisk med sitt azur blå vatten, kultur, god mat, sol, värme och till rimliga pengar.

Varmt välkomna

Anneli&Peter

Säsongen 2018

O'hoj seglatörer, befintliga och ev. framtida kunder.

Adriatic Yachting kommer under säsongen 2018 inte hyra ut några båtar.
​Vi tar ett sabatsår för att fokusera på annat som är viktigt i livet.

Vi kommer finnas tillgängliga ändå och har ni några frågor och funderingar så tveka inte att höra av när det gäller segling i fantastiska Kroatien.

 

info@adriaticyachting.se
Anneli & Peter

Adriatic Yachting
Team Adriatic Yachting Björnstiernas väg 10, 176 76 Järfälla Skicka förfrågan: Epost. info@adriaticyachting.se, Tfn. 073-675 33 20