Seglet i loggan
Hur jobbar vi

Vi jobbar bara med företag i Kroatien som i första hand äger alla sina båtar, finns några undantag där även privatbåtar hyrs ut, vilket borgar för att att båtarna tas om hand på bästa sätt. Vi har partnerskap med 5st företag idag som enligt vår mening fungerar mycket bra. Eftersom vi är ett litet företag så är vi mycket måna om att du som kund skall vara nöjd. Kvalitet före kvantiet är ett av våra motton.

Vi åker regelbundet ned till Kroatien för att också själva hålla oss uppdaterade på vad som händer i Adriatiska havet och besöker också våra partners för att bibehålla en hög kvalitetsnivå.

Välkommen till Adriatic Yachting med din förfrågan

/Peter och Anneli

Du kommer som kund och lämnar oss som vän!

Powered by CuteNews
Välkommen till Adriatic Yachting Sweden

Vi erbjuder seglingar i Kroatien och vårt mål är att du som kund ska vara 100% nöjd med din vistelse, därför åker vi själva ned och testar våra partners och deras båtar, du kan läsa mer om detta på vår facebook sida. Vårt mål är att kunna erbjuda kunskap och glädje samt ge er flera en möjlighet att få uppleva den Kroatiska övärlden som är helt fantastisk med sitt azur blå vatten, kultur, god mat, sol, värme och till rimliga pengar.

Varmt välkomna

Anneli&Peter

Säsongen 2018

O'hoj seglatörer, befintliga och ev. framtida kunder.

Adriatic Yachting kommer under säsongen 2018 inte hyra ut några båtar.
​Vi tar ett sabatsår för att fokusera på annat som är viktigt i livet.

Vi kommer finnas tillgängliga ändå och har ni några frågor och funderingar så tveka inte att höra av när det gäller segling i fantastiska Kroatien.

 

info@adriaticyachting.se
Anneli & Peter

Adriatic Yachting
Team Adriatic Yachting Björnstiernas väg 10, 176 76 Järfälla Skicka förfrågan: Epost. info@adriaticyachting.se, Tfn. 073-675 33 20